ESET NOD32 Antivirus V8, Windows, 2 ani, 1 PC

Descriere « Solicita informatii
ESET NOD32 Antivirus V8, Windows, 2 ani, 1 PC

Explorați on-line – fără griji


Internetul este un loc interesant - vrem să vă ajutăm să experimentați beneficiile lui, oferindu-vă libertatea de a explora fără griji.


ESET NOD32 Antivirus vă oferă protecție anti-malware și antispyware deținătoare de recorduri, atunci când navigați în rețelele sociale, pe Internet sau atunci când vă jocați online.


Antivirus și Anti-Phishing


Faceți cumpăraturi on-line sau verificați ultimele știri? Navigați în siguranță pe Internet protejați de componentele Antivirus. Evitați pericolul site-urilor false cu funcțiaAnti-Phishing.


Social Media Scanner


Rămâneți protejat în timp ce cu utilizați mediile sociale. Decideți care informații sunt vizibile în mod public, și să faceți informat modificările de securitate pe care le considerați de cuviință în profilul dvs.


Ușor de utilizat


Interfață simplă și instalare și configurare facilă. Utilizați modul gamer pentru a evita pop-up-uri și pentru a amâna actualizările și notificările.


Lista de caracteristici


Antivirus


Antispyware


Anti-Phishing


Mod Gamer


Social Media Scanner


Exploit Blocker


Scanner Avansat de Memorie


Controlul Dispozitivelor


Tehnologia ESET


Exploit Blocker


Funcţie Exploit Blocker este concepută pentru a întări tipurile de aplicații exploatate cel mai des pe sistemele utilizatorilor , cum ar fi browserele web , cititoare de fișiere PDF , clienţi de e-mail sau componente ale suitei MS Office. Se adaugă un alt strat suplimentar de protecție prin folosirea unei tehnologii complet diferite , comparativ cu tehnicile axate pe detectarea de fişiere malware... În schimb , se monitorizează comportamentul proceselor care se execută și se urmăresc activități suspecte care sunt tipice pentru exploit-uri . Atunci când a declanșat, comportamentul suspect este rapid analizat și amenințarea poate fi blocată imediat. Anumite activități suspecte sunt prelucrate ulterior în sistemele noastre din Cloud, care dă funcţiei Exploit Blocker potentialul de a proteja utilizatorii împotriva atacurilor directionate şi a exploatărilor necunoscute anterior , așa-numitele atacuri zero-day.


Produse asociate – Tehnologia Exploit Blocker este inclus în:


ESET Smart Security


ESET NOD32 Antivirus


Scaner Avansat de Memorie


Scanerul Avansat de Memorie  lucrează efficient în paralel cu funcţia Exploit Blocker, fiind de asemenea proiectat pentru a întări protecția împotriva malware-ului modern. Într-un efort de a evitare a detecţiei , autorii de malware utilizează pe scară largă criptarea sau tehnicile de disimulare a fişierelor. Acest lucru cauzeaza deficultăţi de dezarhivare și reprezintă o provocare pentru tehnicile anti-malware obișnuite , cum ar fi emulare sau euristica. Pentru a rezolva această problemă , scanerul de memorie avansată monitorizează comportamentul unui proces malware și îl scanează imediat ce s-a “devoalat” în memoria sistemului. Acest lucru permite prevenirea eficientă  a infectării, chiar şi în faţa codului malware puternic disimulat .


Produse asociate – Scaner Avansat de Memorie este inclus în:


ESET Smart Security


ESET NOD32 Antivirus


Scutul de vulnerabilitate


Scutul de vulnerabilitate este o extensie a firewall-ului ce îmbunatăţeşte detectarea vulnerabilităților și previne expunerile comune la nivel de rețea. Prin implementarea detecţiei acestor vulnerabilităţi specifice pentru protocoalele utilizate pe scară largă, cum ar fi SMB, RPC și RDP, constituie un alt nivel de important de protecție împotriva răspândirii malware, a atacurilor conduse prin reţea și împotriva exploatărilor de vulnerabilități pentru care nu au fost lansate sau dezvoltate patch-uri.


Produse asociate – Scutul de vulnerabilitate este inclus în:


ESET Smart Security


ESET LiveGrid®


Construit având la bază sistemul avansat de avertizare timpurie ThreatSence.NET ®, ESET LiveGrid ® utilizează date pe care utilizatorii ESET le-au trimis, la nivel mondial, către laboratorul viral ESET. Specialiştii din laboratoarele ESET utilizează apoi informațiile pentru a construi o imagine exactă a naturii și motivaţiei pentru care au fost create aceste amenințări globale, în scopul de a lansa actualizări relevante pentru baza de date cu semnături, adaptând permanent protecţia ESET la cele mai recente amenințări. Mai mult decât atât, el implementează un sistem de reputație a fişierelor care ajută la îmbunătățirea eficienței generale a soluţiilor noastre anti-malware. Atunci când un fișier executabil sau o arhivă este inspectată pe sistemul utilizatorului, hash tag-ul ascociat este primul comparat cu o bază de date cu elemente clasificate în liste albe sau negre. În cazul în care se găsește pe lista albă, fișierul inspectat este considerat curat şi este marcat pentru a fi exclus de la scanările viitoare. Dacă se regăseşte pe lista neagră, sunt luate măsuri corespunzătoare - în funcție de natura amenințării. Fișierul este scanat numai în cazul în care nu a fost găsită nicio corespondenţă. Pe baza rezultatelor de scanare a acestui fișier el devine un candidat pentru a extinde lista corespunzătoare. Această abordare are un impact pozitiv semnificativ asupra performanței de scanare. Acest sistem de reputație permite detectarea eficientă de mostre de malware, chiar înainte ca semnăturile lor virale să fie livrate din baza de date pe computerul utilizatorului, prin intermediul actualizărilor virale (ceea ce se întâmplă de mai multe ori pe zi) .


Produse asociate – tehnologia ESET LiveGrid ® este inclusă în:


Produsele ESET Home


Produsele ESET Business


Welivesecurity


Cele mai noi ştiri de securitate, noutăţi şi cercetări. (în limbă engleză)


Anti-Phishing


Tehnologia Anti-Phishing vă protejează împotriva încercărilor de dobândire frauduloasă a parolelor, a datelor şi credenţialelor bancare și a altor informații sensibile de către site-uri web ilicite deghizate în unele legitime. Atunci când calculatorul utilizatorului încercă să acceseze un URL, sistemele ESET compară adresa cu baza noastră de date de site-uri de phishing cunoscute. Dacă se găsește o potrivire, conexiunea la acel URL-ul este abandonată și este afișat un mesaj de avertizare. În acest moment, utilizatorul are de asemenea posibilitatea de a merge la acel URL pe propriul său risc, sau să raporteze URL-ul la noi, ca un avertisment potențial fals pozitiv. Baza de date anti-phishing este actualizată de către ESET regulat (computerele utilizatorilor primesc date cu privire la noile amenințări de tip phishing la fiecare 20 minute) iar această bază de date include de asemenea informații de la partenerii noștri. În paralel cu această abordare directă, funcţia Anti-Phishing ESET implementează algoritmi proactivi specifici. Acestea inspectează designul vizual al site-urilor într-un efort de a le elimina pe cele care parazitează omologii lor reali. Această abordare este utilizată pentru a detecta , de exemplu, formulare false de internet banking.


Produse asociate – Scaner Avansat de Memorie este inclus în:


ESET Smart Security


ESET NOD32 Antivirus


Procesarea Mostrelor Malware


Laboratoarele ESET primesc zilnic din diverse surse numeroase mostre infectate. Trimiterea de către utilizatori, clienţi sau distribuitori a mostrelor (la adresa samples@eset.com) reprezintă o importantă sursă de informaţii despre noile coduri malware. Printre alte surse se numără schimburile de mostre sau honey pot-urile. După ce au fost pre-procesate prin algoritmi automatizaţi, probele primite sunt examinate de către o echipă de ingineri și analiști malware. Sarcina lor este de a decide dacă fişierul sau URL-ul depus este maliţios sau nu, iar dacă este , de a crea un algoritm de detectare potrivit pentru el. Există mai multe tipuri de semnături de detecţie și inginerul trebuie să o aleagă pe cea mai eficientă în funcție de caracteristicile codului malware. Semnături nou create sunt apoi comprimate împreună și trimise către utilizatorii noștri sub forma actualizărilor de baze de date virale. Aceste actualizări sunt lansat de mai multe ori pe zi.


Produse asociate – tehnologia ESET LiveGrid ® este inclusă în:


Produsele ESET Home


Produsele ESET Business


Tipuri de semnături


Motorul de scanare ESET ® ThreatSense utilizează mai multe tipuri de semnături de detectare pentru a identifica obiectele periculoase (fișiere , procese, URL-uri, etc). Tipurile de semnături variază de la hash-uri foarte specific (utile, de exemplu , în detectarea binară a codurilor malware specifice , a versiunilor specifice de malware , în scopuri statistice , sau de a da pur și simplu pentru a da un nume mai precis detecţiei generice), la așa - numitele semnături generice pe baza ADN-ului, care sunt definiții destul de complexe ale comportamentului maliţios sau a caracteristicilor de malware. Aceste semnături generice se bazeze de asemenea pe euristică și emulare pentru a evalua proba scanată. În semnăturile generice se află puterea de detectie proactiva a ESET. Acest lucru înseamnă că detectarea este rapidă şi eficientă, - o singură semnătură generică bine realizată poate detecta mii de variante malware conexe și că software-ul nostru antivirus poate detecta nu numai codul malware pe care îl știm , sau l-am văzut înainte , dar, de asemenea, noi variante necunoscute anterior.


Produse asociate – tehnologia ESET LiveGrid ® este inclusă în:


Produsele ESET Home


Produsele ESET Business


Ştergere


Atunci când computerul este infectat cu malware este suficient, de obicei, să se șteargă fișierul (-ele) detectate pentru a se curăța sistemul infectat. Dar, în anumite cazuri - de exemplu atunci când codul malware a modificat fișierele sistemului de operare sau atunci când un virus a infectat fișierele proprii ale utilizatorului - situația devine mai complicată. Ştergerea fișierului infectat ar putea provoca pierderi de date sau ar putea chiar împiedica computerul să repornească. Prin urmare , o altă abordare – de curățare sau dezinfectare a fișierelor infectate - trebuie să fie adoptată . În cele mai multe astfel de cazuri, curățarea se face direct de către antivirusul instalat. În mod excepțional, uneori, măsurile de dezinfecție sunt prea complexe sau pur și simplu prea periculoase ( pot genera instabilitatea sistemului) și s-ar putea să optăm pentru eliberarea de instrumente de ştergere  independente în acest scop . Acestea sunt oferite gratuit, chiar şi pentru cei care nu sunt clienţi ESET.


Produse asociate – tehnologia ESET LiveGrid ® este inclusă în:


Produsele ESET Home


Produsele ESET Business


Euristică Avansată


Euristica avansată este una dintre tehnologiile utilizate pentru detecţia proactivă. Acesta oferă capacitatea de a detecta malware-ul necunoscut prin emulare, în funcţie de comportamentul acestuia. Ultima versiune introduce o metodă complet nouă de emulare bazată pe traducerea în cod binar. Acest nou translator binar ajută evitarea tehnicilor anti-emulare folosite de către autorii de malware. Alături de aceste îmbunătățiri, scanarea pe bază de ADN a fost extinsă în mod semnificativ. Acest lucru permite crearea de detecţii generice mai bune pentru abordarea malware-ului curent.


Produse asociate – tehnologia ESET LiveGrid ® este inclusă în:


Produsele ESET Home


Produsele ESET Business

Specificatii ESET NOD32 Antivirus V8, Windows, 2 ani, 1 PC
Software - Antivirus
  • Tip licenta : Electronica
  • Numar licente : 1 pc
  • Numar licente : 1
  • Durata licenta : 24 luni
Comentarii produs ESET NOD32 Antivirus V8, Windows, 2 ani, 1 PC

Nu exista comentarii pentru ESET NOD32 Antivirus V8, Windows, 2 ani, 1 PC

Pret:
250,99 Lei
Transport de la:
17.00 Lei
 
Indisponibil Daca vrei sa fii anuntat prin e-mail cand produsul revine in stoc introduceti adresa ta de e-mail.
Comenzi telefonice:
0251 410 732 / 0721 418 888
Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. Magazinul nostru depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.
SC Angelosoft Computers S.R.L.
Laptopuri | Camere Foto | Tablete | Telefoane | Soft | Periferice

J16/1229/2002
Str. Av. Petre Cretu nr. 64, sector 1
Bucuresti, 012052, Romania
Contact rapid 0251 410 732 / 0721 418 888
 
Program Bucuresti: Luni -Vineri: 10:00 - 18:30 || Program Craiova: Luni - Vineri: 10:00 - 18:30
 
Suport online sau suna la 0251 410 732 / 0721 418 888
Trimite-ne feedback
Se incarca...
Viziteaza magazinul Digiland.ro pe ShopMania Foto Video