Noul Olympus OM-D E-M10 MARK III: partenerul ideal pentru calatorii

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Călătoria continuă cu cea mai nouă cameră adaugată în gama Olympus Olympus OM-D E-M10 Mark III: partenerul ideal pentru călătorii

 

Digiland, www.digiland.ro, magazin specializat foto-video, anunta lansarea celui mai nou model din seria premiată OM-D: E-M10 Mark lll. Îmbinând frumuseţea designului cu multe dintre tehnologiile de top prezente şi la alte modele din renumita gamă OM-D, noua cameră foto digitală E-M10 Mark lll încurajează fotografii să facă un nou pas şi să descopere bucuria fotografierii.

 

Destinată să devină un clasic modern, E-M10 Mark lll a fost proiectată cu grijă de Olympus pentru a fi companionul perfect pentru călătorii. Având o greutate redusă şi fiind uşor de utilizat, această cameră este dotată cu butoane de control intuitive pentru a ajuta fotografii să obţină imagini clare, uimitoare şi filmări cursive, chiar din momentul în care au preluat camera.

 

E-M10 Mark lll este disponibilă în variantele argintiu sau negru şi va fi pusă în vânzare începând cu jumătatea lunii Septembrie 2017. Această cameră cu obiective interschimbabile este disponibilă în variantă de kit cu obiective sau doar corp (vedeţi mai jos variantele de kit).

 

> Corp cameră OM-D E-M10 Mark III /începând cu mijlocul lunii Septembrie 2017

> Bundle kit corp OM-D E-M10 Mark III cu obiectivul M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 II R / începând cu mijlocul lunii Septembrie 2017

> Bundle kit corp OM-D E-M10 Mark III cu obiectivul M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ pancake / începând cu mijlocul lunii Septembrie 2017

 

Rezultate

Rezultate uimitoare în orice condiţii de fotografiere

Se spune că entuziasmul vine odată cu descoperirea lucrurilor noi, iar acum datorită combinaţiei dintre cel mai nou procesor de imagine TruePic Vlll, folosit deasemenea şi la vârful gamei OM-D E-M1 Mark II, şi Stabilizarea imaginii (IS) pe 5- axe, fotografii se pot bucura de realizarea unor imagini clare pe care nu le credeau posibile. Această tehnologie inteligentă asigură rezultate extrem de clare, aproape în orice condiţii de fotografiere, fără utilizarea unui trepied, chiar şi pentru scene nocturne.

Înregistrarea filmelor pentru a suprinde imaginile şi sunetele locurilor noi poate aduce la viaţă amintiri plăcute, deşi uneori bogăţia detaliilor specifice filmelor 4K se poate pierde din cauza mişcării şi neclarităţii. Fotografii aflaţi la început în domeniul înregistrării video nu mai au motive de îngrijorare: Olympus a dotat noul model E-M10 Mark III cu un stabilizator de imagine de înaltă

performanţă care compensează mişcarea camerei indiferent de obiectiv, de scenă, chiar şi fără trepied!

În mişcare: partenerul ideal pentru activităţile cotidiene

Un partener constant, modelul stilat OM-D E-M10 Mark lll este suficient de compact şi uşor încât te poate însoţi în orice călătorie – nu vei pleca nicăieri fără acesta!

Cu vizor, bliţ şi Wi-Fi integrate, tot ce ţine de această cameră a fost proiectat cu gândul la fotograful modern, iar corpul compact se încadrează şi el în această viziune. Confortabil în mână, cu o construcţie robustă şi cu un grip mărit care permite o manevrare uşoară. Această cameră are un monitor LCD rabatabil cu capabilitate touch similară unui smartphone, butoane şi comutatoare metalice uşor de utilizat, pictograme şi text clar vizibile; toate acestea vor ajuta fotografii să fie creativi în timpul deplasărilor.

E-M10 Mark lll va fi cel mai bine ”îmbrăcat” model OM-D, deoarece va fi lansat împreună cu propria husă premium din piele pentru corpul camerei. Disponibilă în variantele maro sau negru, aceasta husă de corp va fi accesoriul perfect pentru a defini stilul unic al lui E-M10 Mark lll.

Dă frâu liber pasiunii şi dezvoltă-ţi abilităţile

E-M10 Mark lll este echipat cu actualizări şi tehnologii noi incredibile, integrate inteligent pentru a permite fotografilor să-şi îmbunătăţească rezultatele pe măsura utilizării camerei, reuşind astfel să o controleze într-un mod creativ. Chiar şi utilizatorii începători de camere cu obiective interschimbabile pot fotografia cu uşurinţă datorită celor patru moduri de fotografiere asistată:

Modul AUTO (iAUTO la modelele precedente) a fost îmbunătăţit semnificativ pentru obţinerea unor imagini mai clare, detectând mişcarea chiar şi în întuneric.

Modul Scene (SCN) a fost actualizat şi va ajuta fotografii să preia controlul rezultatelor dorite alegând una dintre cele şase teme cu setări predefinite.

Modul Advanced Photo (AP) a fost adăugat pentru a permite fotografilor să îşi ajusteze fin imaginile şi să se bucure de metode incredibile de fotografiere precum Live Composite şi Multiple Exposure fără a accesa structura meniului.

Bleach Bypass este o nouă opţiune în gama de filtre Art (ART), care lărgeşte orizontul expresiilor fotografice reproducând metoda expunerii argintului utilizată la developarea filmelor.

Toate aceste moduri de fotografiere sunt uşor accesibile cu ajutorul comutatorului circular intuitiv.

Continuă-ţi călătoria

Întâlnirile cu familia sau prietenii îţi oferă multe momente care merită surprinse cu camera. Dar de multe ori, rezultatul încercării de a obţine un instantaneu este dezamăgitor – acţiunea iese din focus şi momentul este pierdut!

Fotografii vor fi uimiţi de rezultatele obţinute cu sistemul Olympus Auto Focus (AF) de mare viteză. Folosind focalizarea automată de mare viteză Touch AF a camerei E-M10 Mark III, aceştia pot înregistra un moment exact prin simpla atingere a ecranului LCD, capturând acţiunea cu o claritate uimitoare.

Cel mai recent model OM-D foloseşte acum 121 puncte de contrast AF datorită performanţei de procesare îmbunătăţită a procesorului de imagine TruePic Vlll. Cu 121 de puncte AF care acoperă aproape toată suprafaţa imaginii, poţi focaliza oriunde pe ecran. Funcţia Continuous AF are abilitatea de urmărire pentru a detecta mişcarea subiectului, iar Face Priority AF şi Eye Detection AF se vor dovedi cu adevărat utile fotografilor asigurând o expunerea corectă şi o focalizare clară automată atunci cand realizeazâ portrete.

Partajare facilă prin Wi-Fi

Fotografii pot rămâne conectaţi şi în timpul sesiunilor de fotografiere, datorită funcţiei Wi-Fi din dotarea E-M10 Mark lll. Este atât de simplu să împărtăşeşti cu prietenii imagini şi clipuri frumoase, folosind aplicaţia pentru smartphone Olympus Image Share (OI.Share), fără a avea nevoie de un computer. Odată conectaţi la aplicaţie, fotografii îşi pot folosi smartphone-ul sau tableta pentru a controla de la distanţă declanşatorul, şi multe alte funcţii precum adăugarea datelor GPS în fotografii.

 

Caracteristici principale

OM-D E-M10 Mark lll (extras):

Ø  Cel mai puternic sistem de Stabilizare a Imaginii pe 5-axe, integrat în corpul camerei pentru înregistrări video şi foto clare – din mână, fără trepied. Îmbunătăţirea sistemului echivalentă folosirii unor timpi de expunere cu pana la 4 trepte mai lungi.

Ø  Procesor de Imagine TruePic VIII pentru îmbunătăţirea performanţelor în condiţii de fotografiere cu iluminare redusă

Ø  Senzor Live MOS 16 MP

Ø  Focalizare automată de mare viteză, cu 121 puncte de contrast AF.

Ø  S-a introdus ca noutate posibilitatea de înregistrare video 4K cu rata cadrelor de 30p, 25p, 24p / IPB (compresie aprox.102 Mbps).

Ø  Fotografiere secvenţială la aprox. 8.6 cps S-AF

Ø  Vizor electronic OLED, cu răspuns rapid, cu 2,36 M puncte pentru încadrare cu acurateţe şi evaluarea ajustărilor creative în timp real.

Ø  Compatibilitate cu peste 40 de obiective Micro Four Thirds şi o gamă extinsă de accesorii.

Ø  > Un corp compact cu design atemporal şi detalii retro.

Ø  > Comutator circular intuitive, revizuit pentru accesarea rapidă a celor patru moduri asistate.

Ø  > 15 filtre Art cu o selecţie de efecte pentru fotografiere creativă.

Ø  > Wi-Fi integrat pentru partajare imediată a fotografiilor şi declansarea asistată de la distanţă

Ø  > Dimensiuni: lâţime 121.5mm x înălţime 83.6mm x adâncime 49.5mm

Ø  > Greutate: 362g (doar corpul)

Ø  > Husă premium de piele autentică CS-51B, unică pentru E-M10 Mark lll, disponibilă în variante neagră sau brună.

 

 

Alte informaţii:

Olympus Europa este sediul central al Olympus Corporation, Tokyo pentru activităţile desfăşurate regiunile Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). În calitate de leader mondial în tehnologia optică şi a preciziei digitale,

Olympus furnizează soluţii inovatoare pentru cele mai moderne sisteme medicale şi camere digitale, precum şi soluţii ştiinţifice. Produsele premiate ale companiei sunt instrumente pentru detectarea, prevenirea şi vindecarea bolilor, fac posibilă cercetarea ştiinţifică şi documentarea vieţii cu libertate artistică. În mâinile utilizatorilor, produsele Olympus de înaltă tehnologie fac viaţa oamenilor mai sănătoasă, mai sigură şi mai împlinită.

 

Mai multe informaţii pe site-ul http:/www.olympus-europa.com

 

SC Angelosoft Computers S.R.L.
Laptopuri | Camere Foto | Tablete | Telefoane | Soft | Periferice

J16/1229/2002
Str. Av. Petre Cretu nr. 64, sector 1
Bucuresti, 012052, Romania
Contact rapid 0251 410 732 / 0721 418 888
 
Program Bucuresti: Luni -Vineri: 10:00 - 18:30 || Program Craiova: Luni - Vineri: 10:00 - 18:30
 
Suport online sau suna la 0251 410 732 / 0721 418 888
Trimite-ne feedback
Se incarca...
Viziteaza magazinul Digiland.ro pe ShopMania Foto Video