Canon prezintă o actualizare de service pentru EOS 5D Mark IV

Bucureşti, România, 8 mai 2017

Canon Europe, lider mondial în soluţii de imagine, anunţă o nouă actualizare de service pentru EOS 5D Mark IV, ca urmare a feedback-ului primit din partea comunităţii internaţionale de fotografi şi videografi profesionişti. Odată cu îmbunătăţirile aduse, Canon Log (C-Log) - o funcţie în gama EOS Canon pentru cinema - va putea fi adăugat celui mai recent model EOS 5D, oferind un interval dinamic îmbunătăţit şi un proces mai simplu de gradaţie a culorilor.

Creat pentru a asigura o creştere de 800% a intervalului dinamic, C-Log minimizează pierderea detaliilor în părţile cele mai întunecate şi cele mai luminoase ale imaginii. Atunci când este utilizat C-Log la modelul EOS 5D Mark IV, setarea valorii ISO la 400 asigură cel mai mare interval dinamic de 12 stopuri, ideal pentru înregistrare în condiţii dificile de iluminare.

Oferind libertate maximă în post-producţie, C-Log modifică datele de procesare a imaginilor după ce imaginea a fost capturată. Ca urmare, videografii şi realizatorii de filme vor putea potrivi uşor culorile din înregistrările realizate cu alte camere video, inclusiv cele din gama Canon Cinema EOS. Se vor putea combina filmări realizate cu orice aparat foto sau cameră video şi culorile vor putea fi aliniate într-un singur proces de gradaţie a culorii, obţinând o culoare finală universală şi un aspect coerent, indiferent dacă filmul este realizat cu aparate foto sau camere video diferite.

De asemenea, C-Log reduce zgomotul, în special în zonele de umbră care pot apărea în timpul gradaţiei de culoare. Această actualizare permite procesului de gradaţie a culorii dintr-o filmare să fie mai flexibil prin producerea unor culori fidele cu aberaţii de culoare minime.

Actualizarea C-Log va fi disponibilă sub forma unui serviciu contra cost, exclusiv prin intermediul centrelor service autorizate Canon.

Despre Canon Europe

Canon Europe este partea EMEA a Canon Inc, un furnizor global de tehnologii şi servicii de imagistică şi unul dintre cele mai bine-văzute şi iubite brand-uri din lume. Canon Europe îşi desfăşoară activitatea în aproximativ 120 de ţări, are aproximativ 19.000 de angajaţi în toată regiunea şi contribuie cu aproximativ o treime la veniturile globale anuale ale Canon.

Fondat în 1937, Canon este unul dintre cei mai importanţi jucători în domeniul imagisticii din ultimii 80 de ani, implicându-se şi ajutând oamenii să îşi re-imagineze ceea poate fi creat prin imagini. De la aparate foto la imprimante comerciale, de la consultanţă în afaceri la tehnologii în domeniul sănătăţii, Canon contribuie la calitatea vieţii şi a afacerilor prin inovaţie în domeniul imagisticii.

Canon continuă să dezvolte puterea pozitivă a tehnologiilor şi serviciilor de imagistică. Aducând beneficii sociale şi de mediu prin intermediul oamenilor şi al produselor noastre, demonstrăm că noi rămânem fideli filosofiei care ne inspiră, denumită „Kyosei: a trăi şi a munci împreună pentru binele comun.

Pentru mai multe informaţii despre Canon România accesaţi: www.canon.ro

Stiri si noutati
SC Angelosoft Computers S.R.L.
Laptopuri | Camere Foto | Tablete | Telefoane | Soft | Periferice

J16/1229/2002
Str. Av. Petre Cretu nr. 64, sector 1
Bucuresti, 012052, Romania
Contact rapid 021 224 22 59 / 0722 691 108
 
Program Bucuresti: Luni -Vineri: 10:00 - 18:30 || Program Craiova: Luni - Vineri: 10:00 - 18:30 / Sambata: 10:00 - 14:00
 
Suport online sau suna la 021 224 22 59 / 0722 691 108
Trimite-ne feedback
Se incarca...
Viziteaza magazinul Digiland.ro pe ShopMania Foto Video