Televizor CINEMA 3D LED LG,  55LA860V, 143cm, Full HD

Descriere « Solicita informatii
Televizor CINEMA 3D LED LG,  55LA860V, 143cm, Full HD


Parte din gama premium de televizoare LG Cinema 3D Smart TV, LG 55LA860V vine într-o elegantă carcasă din aluminiu, măsurând 3.5 cm grosime. În afară de partea inferioară unde este lăsată o ramă din plastic măsurând 1 cm lăţime, uşor îngroşată în dreptul logo-ului LG, televizorul este acoperit în întregime de panoul din sticlă cu tratament anti-reflexie. Odată pornit, ecranul altfel greu de deosebit sub scutul din sticlă se întinde până la aproximativ 5 mm de marginea carcasei, imaginea părând să se contopească cu fundalul peretelui din spate.Ecranul iluminat cu tehnologie Edge LED este capabil de ajustarea selectivă a luminozităţii imaginii (funcţie Local Dimming), astfel încât să putem avea detalii strălucitoare şi umbre convingătoare în acelaşi cadru, fără a compromite prea mult din aspectul imaginii. 
 LG 55LA860V a primit index Motion Clarity de 800 Hz. Numărul face referire la abilităţile ecranului pentru redarea scenelor în mişcare şi este obţinut prin aplicarea în paralel a mai multor tehnici de procesare. Avem pe de o parte utilizarea procesorului de imagine pentru creşterea numărului de cadre pe secundă afişate, tehnică ce presupune alcătuirea de imagini intermediare care sunt intercalate cu fluxul video original. Un procedeu mai puţin costisitor, dar cu dezavantajul reducerii luminozităţii percepute, este sincronizarea sursei de lumină LED cu operaţia de împrospătare a ecranului. Procedeul numit Clear Plus în sistemul de meniuri face posibilă reducerea efectului de blur prin oprirea selectivă a sursei de lumină LED, exact în momentul în care se face actualizarea conţinutului ecranului. În cazul de faţă, LG utilizează ambele procedee, dar ne permite să alegem nivelul de intensitate şi eventual să-l dezactivăm pe cel care reduce luminozitatea imagini.Parte din seria LG Cinema 3D, televizorul este capabil să redea imagini şi filme 3D folosind tehnologie Pasive FPR, pentru care nu avem nevoie decât de ochelari 3D cu lentile polarizate. La fel de uşori şi confortabili, dar mai ales cu preţ apropiat ochelarilor de soare obişnuiţi, aceştia pot fi purtaţi de toţi membrii familiei. Spre deosebire de tehnologia Active 3D, folosită încă pentru unele modele de monitoare 3D şi televizoare, implementarea LG Cinema 3D are de partea sa avantajul unui contrast şi luminozitate superioară la vizionarea de conţinut 3D. Unghiurile de vizibilitate sunt mai largi, iar folosirea ochelarilor 3D pasivi pentru durate mari de timp are mai puţine efecte adverse (fără dureri de cap, ameţeli) la vizionarea prelungită de conţinut 3D. LG oferă pentru modelul 55LA860V un set cu 4 perechi de ochelari 3D, respectiv două perechi de ochelari Dual Play. Cei din urmă permit sesiuni de jocuri în care cei doi participanţi privesc întreaga suprafaţă a ecranului, dar au totuşi parte de perspective complet diferite. Spre exemplu, ochelarii Dual Play pot fi utilizaţi cu unele jocuri pentru consola PlayStation, care suportă modul split-screen.Televizorul LG 55LA860V permite recepţia transmisiunilor analogice şi digitale în sistem DVB-T/C, respectiv DVB-S pentru programele transmise prin satelit în mod free-to-air. 
 Accesorii inclusePachetul standard de accesorii include& telecomanda Magic Motion, special adaptată pentru funcţia Smart TV. Aceasta include rotiţă de scroll, mai multe butoane şi accelerometru care emulează rolul unui mouse. Suplimentar, telecomanda Magic Motion poate fi utilizată pentru a da comenzi vocale televizorului, rostite în limba engleză după apăsarea butonului pentru comandă vocală. Suplimentar, putem sări la canalul dorit desenând pe ecran numărul acestuia, folosind cursorul telecomenzii ghidat cu ajutorul accelerometrului.Din păcate cei care preferă să accesese funcţiile de bază ale televizorului apelând butoanele dedicate prezente pe telecomanda clasică vor rămâne un pic dezamăgăţi, deoarece aceasta nu se regăseşte în pachetul cu accesorii standard.Opţiuni pentru conectivitateLa capitolul conectivitate avem 4 intrări HDMI 1.4, 2 conectori USB 2.0, 1 conector USB 3.0, respectiv conectori AV In, SCART, Component şi D-SUB. Pentru sunet avem o intrare Line-in , iar pentru conectarea sistemului audio extern avem la dispoziţie conexiune optică (digitală). Accesul la internet este posibil prin conexiune LAN şi WiFi, folosind placa de reţea integrată. LG 55LA860V este compatibil DLNA şi WiFi Direct, permiţând iniţierea de conexiuni directe cu dispozitive aflate în apropiere, fără fi necesară prezenţa unui router de reţea. 
 Meniul Settings şi funcţia Smart TVMeniul Settings este în mare parte neschimbat faţă de televizoarele din seria anului 2011-2012. Aici găsim reglaje avansate pentru calibrarea imaginii, alături de profiluri pentru cele mai comune scenarii de vizionare: Vivid pentru transmisiuni sportive, Game pentru jocuri pe consolă sau PC, Cinema pentru vizionarea de filme, respectiv două profiluri personalizabile ce permit ajustarea reglajelor în cele mai mici detalii.Funcţia Smart TV oferă acces la servicii de tip video-on-demand (ex. YouTube, DailyMotion, Voyo, HBO GO şi FilmBox), radio online, ghid TV, photo sharing (Picasa), videoconferinţă prin Skype, precum şi acces la reţele de socializare (Facebook, Twitter). Lista de aplicaţii Premium mai cuprinde selecţii cum ar fi ghid-ul TV Port.ro şi aplicaţia Cinemagia cu acces la cele mai noi trailere de filme, respectiv aplicaţia Google Maps. 
 Accesibilă la apăsarea butonului Home de pe telecomandă, interfaţa Smart TV are drept punct de pornire un ecran principal unde sunt centralizate toate funcţiile importante ale televizorului. Deşi poate fi răsfoită inclusiv folosind telecomanda clasică, interfaţa Smart TV este navigată cel mai comod cu telecomanda Magic Motion, folosind mişcări fine date din încheietura mâinii pentru a anima cursorul reprezentat pe ecran. Avem de ales între patru secţiuni principale de conţinut: Premium, 3D World, Smart Share, Smart World şi 3D World. Suplimentar, avem la dispoziţie şi o secţiune numită My Card, unde putem plasa scurtături pentru diverse funcţii ale televizorului. LG 55LA860V - Home Screen, a doua paginăzoom i


 


 

Specificatii Televizor CINEMA 3D LED LG,  55LA860V, 143cm, Full HD
Caracteristici fizice
  • Dimensiune : 1229 x 721 x 35.1mm
  • Culoare : Negru
  • Garantie : 24 luni
Comentarii produs Televizor CINEMA 3D LED LG,  55LA860V, 143cm, Full HD

Nu exista comentarii pentru Televizor CINEMA 3D LED LG,  55LA860V, 143cm, Full HD

Pret:
6.699,00 Lei
Cost livrare:
Transport gratuit
La comanda
Comenzi telefonice:
021 224 22 59 / 0722 691 108
Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. Magazinul nostru depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.
SC Angelosoft Computers S.R.L.
Laptopuri | Camere Foto | Tablete | Telefoane | Soft | Periferice

J16/1229/2002
Str. Av. Petre Cretu nr. 64, sector 1
Bucuresti, 011814, Romania
Contact rapid 021 224 22 59 / 0722 691 108
 
Program Bucuresti: Luni -Vineri: 10:00 - 18:30 || Program Craiova: Luni - Vineri: 10:00 - 18:30 / Sambata: 10:00 - 14:00
 
Suport online sau suna la 021 224 22 59 / 0722 691 108
Trimite-ne feedback
Se incarca...
Viziteaza magazinul Digiland.ro pe ShopMania Foto Video