Televizor Smart 3D LED LG, 47LA860V, 119cm, Full HD

Descriere « Solicita informatii
Televizor Smart 3D LED LG, 47LA860V, 119cm, Full HD


Smart HomeiconSimplu, uşor de navigat şi cu opţiuni de personalizare, Smart Home vă ajută să petreceţi mai puţin timp modificând setări şi mai mult timp să vă bucuraţi de televizor.


TELECOMANDĂ MAGICĂiconPoint & Click, Drag & Drop : Telecomanda se comportă ca un mouse. Puteţi îndrepta cursorul, puteți face click şi fixa oriunde doriti pe ecranul televizorului LG.

Derularea paginii cu rotiţă: Control intuitiv cu telecomanda care se comportă ca un mouse. Poţi derula în sus şi în jos pagina browser-ului web la fel ca un mouse pentru o utilizare uşoară. Rotiţa ajută la comutarea între diferite canale TV mai uşor ca oricând.Comandă prin gesturi : Faceţi un gest simplu pentru comenzi complexe şi economisiţi timp.Căutare vocala: În loc să tastaţi vă puteţi folosi de modulul vocal pentru a introduce textul. Căutare universală, pe reţele sociale şi internet doar cu ajutorul vocii tale.


Time Machine IIiconNu mai trebuie să vă faceţi griji cu privire la programele preferate pe care nu le puteți viziona Cu noua versiune actualizată a funcției LG Time Machine, programele TV pot fi înregistrate astfel încât să puteţi derula, să puneţi pauză, sau să revizionaţi programele dumneavoastră preferate. - Playback live: play, pauză, derulaţi, şi revizionaţi programele dumneavoastră preferate pe un hard drive extern.

- Înregistrare programată: Rezervaţi un program pe care nu aveţi timp să îl vizualizaţi.


Continut PremiumiconCea mai bună selecţie de conţinut plăcut furnizat către dumneavoastră accesabil cu uşurinţă.

Cardul pentru conţinut Premium selectează şi clasifică cel mai popular şi util conţinut din ţara dumneavoastră. Bucuraţi-vă de cel mai bun divertisment ori de câte ori doriţi.


3D WorldiconIntrați într-o lume în continuă expansiune a divertismentului 3D doar cu ajutorul telecomenzii!

Cardul 3D WORLD de la LG vă oferă conţinut nelimitat 3D, inclusiv filme, sport, videoclipuri, clipuri educaţionale, şi mai mult!


Game WorldiconJocuri care te vor impresiona.Utilizând telecomanda magică sau un controller pentru joc, vă puteţi bucura de jocuri interactive, distractive pentru întreaga familie. Jocuri frumoase de toate tipurile şi genurile vor mulţumi aproape pe oricine,


SMART SHAREiconTransmiteţi conţinutul media către multiple dispozitive wireless prin intermediul SmartShare.Răsfoiţi şi transmiteţi fişiere din dispozitivele de stocare externe către ecranul imens al televizorului sau vizionaţi canale de televiziune pe dispozitive prin intermediul software-ului SmartShareTM. LG prezintă un adevărat Smart TV care se conectează la alte dispozitive mai uşor ca oricând. Bucuraţi-vă de conţinut fără constrângeri.


LG CloudiconCu serviciul LG cloud puteţi reda conţinutul pe televizorul dumneavoastră smart oriunde, oricând. Accesează rapid video, muzică, şi fotografii de la alte dispozitive, şi bucuraţi-vă de ele pe televizorul dumneavoastră.


MHLiconConectaţi-vă şi urmăriţi conţinut HD de pe telefonul dumneavoastră pe ecranul televizorului prin intermediul cablului MHL şi controlaţi-l cu telecomanda Magic Remote. Telefonul este deasemenea încărcat în timpul conectării la televizor.


Miracast™ iconCertificarea WiFi Alliance Miracast vă permite să vă bucuraţi de o conectare rapidă şi uşoară între TV, telefoane inteligente si tablete, toate acestea fără fire, permiţând transferul uşor şi partajarea conţinutului dumneavoastră digital direct pe ecranul televizorului.


Tag OniconPartajarea între dispozitivul mobil şi televizor nu a fost niciodată mai simplă cu funcţia Tag On, o caracteristică ce permite partajarea de conţinut reciproc şi oglindirea prin simpla "etichetare" smartphone la un autocolant NFC prevăzut cu televizorul. | (Mobile → TV, TV → Mobile)

*autocolant NFC disponibil in functie de model


Wireless Display (Wi-Di)iconTehnologia Intel WiDi (Display Wireless) vă permite conectarea uşoară şi rapidă între televizor şi laptopuri fără fire sau reţea de internet.


OCHELARI 3D CONFORTABILIiconOchelarii 3D ai televizoarelor LG sunt uşori, fără baterii şi economici, oferind un confort sporit în timpul vizionării..


Flicker-Free 3DiconBucuraţi-vă de un televizor 3D, care este mai comfortabil pentru ochi, fără tremuratul specific imaginilor 3D.Spre deosebire de televizoarele convenţionale 3D, LG CINEMA 3D Smart TV este certificată pentru lipsa tremuratului imaginilor şi oferă, de asemenea imagini mai luminoase 3D. Este mai lejer pentru ochi, oferind calitate 3D clară care iese din ecran.


DESIGN CINEMA SCREENiconCredeai că poţi urmări un film pe un ecran perfect, fără limitări, doar la cinematograf? De acum poţi să trăieşti această experienţă în confortul casei tale. Creată cu atenţie la detalii şi încorporând tehnologie de vârf, noua gamă de televizoare LG îţi oferă o experienţă de vizionare completă, comparabilă cu cea din sălile de cinematograf.


IPS PaneliconSecretul din spatele unghiului de vizionare superioară şi calitate este panoul IPS. Aşa cum calitatea boabelor de cafea determină calitatea cafelei, calitatea panoului IPS determină calitatea televizorului. Panoul IPS folosit de LG reprezintă motivul pentru care televizoarele LG TV sunt caracterizate de claritate, consistenţă şi fermitate.


LED PlusiconEcranele LED PLUS afişează imagini de o luminozitate şi claritate excepţionale, pentru o calitate a imaginii incredibila.


Dynamic MCI 800iconMotion Clarity Index este un indicator pentru claritatea de excepție a imaginilor în mișcare de pe display, care încorporează și indicatori ai ratei de contrast. Scanarea backlight în detaliu, reglarea avansată a intensității luminoase și motorul puternic completează performanța extraordinară în reducerea blurării imaginilor în mișcare.


Triple XD EngineiconBucuraţi-vă de perfecţiunea absolută de culoare, contrast şi claritate cu motoarele triplu XD.

- Cel mai recent motor LG şi cel mai avansat motor triplu XD vă aduce cel mai înalt nivel de excelenţă în culoare, contrast şi claritate cu cea mai bună calitate a imaginii şi performanţă.


Resolution UpscalericonVă puteți bucura de conţinut de înaltă rezoluţie pe televizor! Situațiile în care conţinutul extern de pe internet sau dispozitive are o calitate slabă pe televizor se întâmplă frecvent, din cauza rezoluţiei mici a fişierelor. LG oferă o soluţie prin funcţia Resolution Upscaler, care îmbunătăţeşte considerabil rezoluţia conţinutului original şi oferă o calitate foarte bună pe un ecran mare.


Picture Wizard IIiconPicture Wizard II vă permite să reglaţi elemente ale imaginii cum ar fi nivelul de negru, culoarea, nuanţa şi claritatea.


Clear Voice IIiconClear Voice II recunoaşte automat şi sporeşte volumul vocilor umane în filme şi emisiuni făcându-le mai uşor de auzit printre sunetele de fundal.


Smart Energy SavingiconFuncţia Backlight Control controlează luminozitatea televizorului. Funcţia Screen Off vă permite să opriţi ecranul, păstrând audio pornit. Funcţia Standby Zero setează televizorul pentru un consum redus de energie, ajungând la un consum zero.


Specificatii Televizor Smart 3D LED LG, 47LA860V, 119cm, Full HD
Caracteristici fizice
  • Dimensiune : 1059 x 625 x 35.1mm
  • Greutate : 19.3 Kg
  • Culoare : Negru
  • Garantie : 24 luni
Comentarii produs Televizor Smart 3D LED LG, 47LA860V, 119cm, Full HD

Nu exista comentarii pentru Televizor Smart 3D LED LG, 47LA860V, 119cm, Full HD

Pret:
5.049,00 Lei
Cost livrare:
Transport gratuit
La comanda
Comenzi telefonice:
021 224 22 59 / 0722 691 108
Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. Magazinul nostru depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.
SC Angelosoft Computers S.R.L.
Laptopuri | Camere Foto | Tablete | Telefoane | Soft | Periferice

J16/1229/2002
Str. Av. Petre Cretu nr. 64, sector 1
Bucuresti, 011814, Romania
Contact rapid 021 224 22 59 / 0722 691 108
 
Program Bucuresti: Luni -Vineri: 10:00 - 18:30 || Program Craiova: Luni - Vineri: 10:00 - 18:30 / Sambata: 10:00 - 14:00
 
Suport online sau suna la 021 224 22 59 / 0722 691 108
Trimite-ne feedback
Se incarca...
Viziteaza magazinul Digiland.ro pe ShopMania Foto Video