Aparat foto DSLR Nikon D5200 body

Descriere « Solicita informatii
Aparat foto DSLR Nikon D5200 body

Descoperiţi noi perspective cu aparatul foto care vă inspiră, D5200.


De la fotografii incredibile la filme Full HD cursive, acest aparat foto D-SLR va scoate la iveală latura dumneavoastră creativă.


Monitorul cu unghi variabil flexibil permite noi puncte de vedere pentru viziunea dumneavoastră unică. Senzorul CMOS cu 24,1 megapixeli în format DX surprinde imagini cu detalii fine, iar sistemul avansat de focalizare automată cu 39 de puncte este mereu precis. Senzorul Nikon extrem de fiabil cu 2.016 pixeli pentru măsurarea luminii asigură expuneri corecte chiar şi în cele mai dificile condiţii de iluminare.


 


Puteţi reda efecte speciale pentru filme şi imagini, în timp real, iar adaptorul Nikon pentru conexiune fără fir vă permite să trimiteţi creaţiile direct către un dispozitiv inteligent compatibil, pentru o partajare instantanee.


Senzor CMOS cu 24,1 MP în format DX: surprindeţi imagini şi filme deosebit de detaliate. Puteţi decupa imaginile fără a pierde din detalii, iar rezultatele imprimate la dimensiuni mari arată extraordinar.


Monitor cu unghi variabil: înclinaţi, întoarceţi, răsuciţi, exploraţi creativitatea cu acest monitor pivotant. Surprindeţi imagini unice, inclusiv autoportrete, din orice unghi.


 


Găsiţi inspiraţie cu D-Movie: înregistraţi filme Full HD extrem de detaliate, pe care veţi dori să le împărtăşiţi. Bucuraţi-vă de avantajele înregistrării cursive (până la 60i) şi de microfonul stereo încorporat.


Adaptorul pentru conexiune fără fir WU-1a:  împărtăşiţi imaginile direct de la D5200 către un telefon inteligent sau o tabletă cu Android sau iOS* sau controlaţi aparatul foto de la distanţă cu ajutorul dispozitivul inteligent.


EXPEED 3: sistemul rapid şi puternic de procesare a imaginii de la Nikon oferă funcţionare incredibil de rapidă, imagini incredibil de clare cu reproducere excelentă a culorii şi înregistrare îmbunătăţită a filmelor.


ISO ridicat (100 – 6400, se poate extinde până la echivalent 25.600): bucuraţi-vă de libertatea pe care vi-o oferă performanţa în lumină scăzută. Surprindeţi imagini detaliate în situaţii cu iluminare scăzută şi imagini clare cu subiecţi care se mişcă rapid.


Sistem de focalizare automată cu 39 de puncte: cu 39 de puncte pentru acurateţe ridicată. Funcţia avansată de urmărire subiect 3D menţine focalizarea chiar şi pe cele mai mici subiecte, indiferent cât de imprevizibil de mişcă.


 


Senzor de măsurare RGB cu 2.016 pixeli: asigură informaţii precise pentru expunere exactă şi transmite informaţii către Sistemul de recunoaştere a scenei, care optimizează expunerea automată, focalizarea automată şi balansul de alb automat.


Mod efecte: creează imagini şi filme cu un aspect diferit, utilizând o gamă de efecte speciale, inclusiv Culoare selectivă şi efect de miniaturizare. Puteţi vizualiza efectul dorit în timp real, în timp ce fotografiaţi.


Fotografiere continuă 5 fps: înregistraţi acţiunea la o viteză rapidă de cinci cadre pe secundă şi surprindeţi gesturile sau expresiile trecătoare în momentul potrivit.


Moduri AF pentru D-Movie: Funcţia de focalizare automată cu vizualizare în timp real funcţionează când realizaţi filme. Păstraţi focalizarea clară asupra subiecţilor cu AF servo permanent (AF-F). Relaxaţi-vă şi permiteţi aparatului foto să urmărească subiectul cu AF urmărire subiect sau AF prioritate faţă. 


 


HDR (interval dinamic ridicat): surprinde mai multe detalii când fotografiaţi în situaţii de iluminare cu contrast ridicat. Ideal pentru subiecţii statici, aparatul foto realizează două cadre înregistrate la două expuneri diferite la aceeaşi eliberare a declanşatorului, apoi le combină pentru a crea o imagine extraordinară, cu contrast natural.


Active D-Lighting: păstrează automat detalii din zonele umbrite sau puternic luminate, când fotografiaţi scene luminate puternic sau cu iluminare din fundal. Ideal pentru subiecţi în mişcare.


16 moduri scenă: surprindeţi fotografii extraordinare prin selectarea modului potrivit subiectului sau situaţiei de fotografiere. Modurile scenă optimizează setările precum timpul de expunere, ISO şi diafragma, ceea ce este ideal dacă doriţi să surprindeţi cadre bune rapid sau dacă nu aveţi experienţă cu fotografierea cu un D-SLR.


 


Monitor LCD de înaltă rezoluţie: vedeţi fiecare detaliu din fotografiile şi filmele dumneavoastră, graţie acestui monitor LCD de 7,5 cm (3 inci), cu 921.000 puncte şi unghi variabil, de înaltă rezoluţie, cu unghi larg de vizualizare şi contrast ridicat. Compuneţi cadre şi aplicaţi efecte speciale, cu nivel ridicat de claritate, indiferent dacă fotografiaţi înăuntru sau afară.


Design inteligent: corpul mic, uşor şi ergonomia superioară fac fotografierea cu acest aparat foto o bucurie. Un mâner ferm asigură prinderea confortabilă. Meniurile clare şi butoanele dedicate pentru funcţiile utilizate frecvent, cum ar fi vizualizare în timp real sau D-Movie, fac utilizarea rapidă şi intuitivă.


 


Telecomandă fără fir: transmiţătoarele fără fir Nikon WR-R10 şi WR-T10 sunt dispozitive opţionale ce vă permit să controlaţi funcţiile cheie ale aparatului foto de la distanţă, chiar dacă între dumneavoastră şi aparatul foto se află obstacole. Ideale pentru realizarea autoportretelor, aceste dispozitive pot preîntâmpina mişcarea aparatului în timpul eliberării declanşatorului.


 


Obiective NIKKOR: bucuraţi-vă de avantajele oferite de obiectivele legendare NIKKOR de la Nikon şi obţineţi totul de la rezoluţia de 24 megapixeli a aparatului foto. Surprindeţi fotografii în culori intense şi contrast extraordinar. Înregistraţi filme cu detalii extraordinare sau experimentaţi cu efecte cinematice.


 


Tip Aparat foto digital cu vizare prin obiectiv


Montură obiectiv Montură Nikon F (cu contacte AF)


Unghi de câmp efectiv Format Nikon DX; distanţa focală echivalentă cu aprox. 1,5x distanţa focală cu unghi de câmp în format FX


Pixeli efectivi 24,1 milioane


Senzor de imagine Senzor CMOS 23,5 x 15,6 mm


Total pixeli 24,71 milioane


Sistem de reducere a prafului Sistem de curăţare a senzorului de imagine, Date de referinţă pentru curăţare praf imagine (este necesară aplicaţia software opţională Capture NX 2)


Dimensiune imagine (pixeli) 6000 x 4000 (mare) 4496 x 3000 (mediu) 2992 x 2000 (mic)


Format fişier NEF (RAW): 14 biţi, JPEG comprimat: compatibil cu JPEG de bază cu compresie fină (aprox. 1:4), normală (aprox. 1:8) sau de bază (aprox. 1:16); NEF (RAW) + JPEG: O singură imagine înregistrată atât ca NEF (RAW), cât şi ca JPEG


Sistem Picture Control Standard, Neutru, Intens, Monocrom, Portret, Peisaj; opţiunea Picture Control selectată se poate modifica; stocare opţiuni Picture Control personalizate


Suport de stocare Carduri de memorie SD (Secure Digital) şi carduri SDHC şi SDXC compatibile UHS-I


Sistem fişier DCF 2.0 (Regulă aranjare sistem de fişiere aparat foto), DPOF (Format comandă imprimare digitală), Exif 2.3 (Format fişier imagine interschimbabil pentru aparate foto digitale), PictBridge


Vizor Vizor cu pentaoglindă cu vizare prin obiectiv


Acoperire cadru Aprox. 95% orizontal şi 95% vertical


Mărire Aprox. 0,78 x (obiectiv 50 mm f/1.4 la infinit, -1,0 m-1)


Punct perspectivă 17,9 mm (–1,0 m–1; de la centru către suprafaţa vizorului)


Ajustare dioptrie -1,7 până la +0,7 m-1


Ecran de focalizare Ecran tip B BriteView Clear Matte Mark VII


Oglindă reflex Revenire rapidă


Diafragmă obiectiv Revenire instantanee, controlată electronic


Obiective compatibile Focalizarea automată este disponibilă cu obiectivele AF-S şi AF-I. Focalizarea automată nu este disponibilă cu alte obiective de tip G şi D, obiective AF (IX NIKKOR şi obiectivele F3AF nu sunt compatibile) şi obiective AI-P. Obiectivele Non-CPU pot fi utilizate în modul M, dar exponometrul nu funcţionează. Telemetrul electronic poate fi utilizat cu obiective care au o diafragmă maximă de f/5.6 sau mai luminoasă.


Tip obturator Obturator controlat electronic pentru cursă verticală în plan focal


Timp de expunere 1/4000 – 30 s în paşi de 1/3 sau 1/2 EV; Bulb; Durată (este nevoie de telecomandă opţională ML-L3)


Timp sincronizare bliţ X=1/200 s; se sincronizează cu declanşatorul la 1/200 s sau mai lent


Moduri declanşare Cadru unic, continuu S, continuu R, autodeclanşator, telecomandă cu întârziere; ML-L3, telecomandă cu răspuns rapid; ML-L3, declanşare silenţioasă, acceptă fotografiere cu temporizator de interval


Viteză avansare cadre Până la 3 fps (L) sau 5 fps (H)


Autodeclanşator 2 s, 5 s, 10 s, 20 s; 1 până la 9 expuneri


Mod măsurare Măsurare expunere TTL utilizând un senzor RGB cu 2.016 pixeli


Metodă de măsurare Măsurare matricială: măsurare matricială 3D II (obiective G şi D); măsurare matricială II (alte obiective CPU); Central-evaluativă: pondere de 75% acordată cercului de 8 mm din centrul cadrului; Măsurare spot: măsoară cercul de 3,5 mm (aprox. 2,5% din cadru) central pe punctul de focalizare selectat


Interval (ISO 100, obiectiv f/1.4, 20 °C/68 °F) Măsurare matrice sau central-evaluativă: 0 – 20 EV; Măsurare spot: 2 – 20 EV


Corespondenţă măsurare expunere CPU


Mod Moduri automate (auto; automat (fără bliţ)); automat program cu program flexibil (P); automat cu prioritate timp de expunere (S); automat cu prioritate diafragmă (A); manual (M); moduri scenă (portret; peisaj; copil; sport; prim-plan; portret de noapte; peisaj de noapte; petrecere/interior; plajă/zăpadă; apus; amurg/zori; portret animal de casă; lumânări; flori; culori de toamnă; mâncare); moduri efecte speciale (vedere nocturnă; schiţă color; efect de miniaturizare; culoare selectivă; siluetă; cheie înaltă; cheie joasă)


Compensare expunere Se poate ajusta între -5 şi +5 EV în paşi de 1/3 sau 1/2 EV, în modurile P, S, A şi M


Bracketing Bracketing expunere: 3 cadre în paşi de 1/3 sau 1/2 EV; Bracketing balans de alb: 3 cadre în paşi de 1; Bracketing Active D-Lighting: 2 cadre


Blocare expunere Luminozitate blocată la valoarea stabilită prin butonul AE-L/AF-L


Sensibilitate ISO (Index de expunere recomandat) ISO 100 – 6400 în paşi de 1/3 EV. Se poate seta şi la aprox. 0,3, 0,7, 1 sau 2 EV (echivalent ISO 25.600) peste ISO 6400, funcţie de control automat al sensibilităţii ISO disponibilă


Active D-Lighting Auto, Extra ridicat, Ridicat, Normal, Redus sau Dezactivat


Focalizare automată Modulul senzor focalizare automată Nikon Multi-CAM 4800DX cu detecţie de fază TTL, 39 puncte de focalizare (inclusiv 9 senzori de tip încrucişat) şi dispozitiv iluminare de asistenţă AF (distanţă aprox. 0,5 până la 3 m/1 ft 8 inci până la 9 ft 10 inci)


Distanţă detecţie -1 până la +19 EV (ISO 100 la 20 °C/68 °F)


Servo obiectiv Focalizare automată (AF): AF servo unică (AF-S); AF servo continuu (AF-C); selectare automată AF-S/AF-C (AF-A); urmărire focalizare predictivă activată automat în funcţie de starea subiectului; Focalizare manuală (MF): se poate utiliza telemetrul electronic


Punct de focalizare Se poate selecta dintre 39 sau 11 puncte de focalizare


Mod zonă AF AF punct unic, AF zonă dinamică cu 9, 21 sau 39 de puncte, AF zonă auto, urmărire 3D


Blocare focalizare Focalizarea poate fi blocată prin apăsarea până la jumătate a butonului de eliberare a declanşatorului (AF servo unică) sau prin apăsarea butonului AE-L/AF-L


Bliţ încorporat Auto, portret, copil, prim-plan, portret de noapte, petrecere/interior, portret animal de casă, schiţă color: bliţ automat cu ridicare; P, S, A, M, mâncare: bliţ manual cu ridicare cu eliberare butonului


Număr de ghid Aprox. 12/39, 13/43 cu bliţ manual (m/ft, ISO 100, 20 °C/68 °F)


Control bliţ TTL: control bliţ i-TTL cu senzor RGB de 2.016 pixeli disponibil cu bliţ incorporat ş SB-910, SB-900, SB-800, SB-700, SB-600 sau SB-400; bliţ de umplere i-TTL compensat pentru aparat foto digital SLR utilizat cu măsurare matricială sau central-evaluativă, bliţ standard i-TTL pentru aparat foto digital SLR cu măsurare spot


Mod bliţ Automat, automat cu reducere ochi roşii, automat cu sincronizare lentă, automat cu sincronizare lentă cu reducere ochi roşii, bliţ de umplere, reducere ochi roşii, sincronizare lentă, sincronizare lentă cu reducere ochi roşii, sincronizare lentă perdea posterioară, sincronizare perdea posterioară, dezactivat


Compensare bliţ -3 până la +1 EV în paşi de 1/3 sau 1/2 EV


Indicator bliţ pregătit Se aprinde atunci când bliţul încorporat sau unitatea opţională bliţ este complet încărcată; clipeşte după ce bliţul a fost declanşat la puterea maximă


Cuplă accesorii Cuplă accesorii ISO 518 cu sincronizare şi contacte de date şi cu piedică de siguranţă


Nikon Creative Lighting System (CLS) Iluminare avansată fără fir disponibilă cu SB-910, SB-900, SB-800 sau SB-700 ca bliţ principal sau SU-800 ca bliţ de comandă; Comunicare informaţii culoare bliţ compatibilă cu toate unităţile bliţ compatibile CLS


Terminal de sincronizare Adaptor pentru terminal sincronizare AS-15 (disponibil separat)


Balans de alb Automat, incandescent, fluorescent (7 tipuri), lumina soarelui, bliţ, înnorat, umbră, presetare manuală, toate mai puţin presetare manuală cu reglare fină.


Vizualizare în timp real cu servo obiectiv Focalizare automată (AF): AF servo unică (AF-S); AF servo permanentă (AF-F); Focalizare manuală (MF)


Mod zonă AF cu vizualizare în timp real AF prioritate faţă, AF zonă largă, AF zonă normală, AF cu urmărire subiect


Focalizare automată cu vizualizare în timp real AF cu detectare contrast oriunde în cadru (aparatul foto selectează punctul de focalizare automat atunci când este selectat AF prioritate faţă sau AF urmărire subiect)


Vizualizare în timp real - Selectare automată scenă Disponibilă în modurile automat sau automat (fără bliţ)


Măsurare expunere film Măsurare expunere TTL utilizând senzorul de imagine principal


Metodă de măsurare Matricială


Film – dimensiune cadru (pixeli) şi cadenţă cadre 1920 x 1080, 60i (59,94 câmpuri/s)/ 50i (50 câmpuri/s)*, ridicat/normal 1920 x 1080, 30 p (progresiv)/25p/24p, ridicat/normal 1280 x 720, 60p/50p, ridicat/normal 640 x 424, 30p/25p, ridicat/normal; Vitezele de 30p (viteza reală 29,97 câmpuri/s), 60i şi 60p (viteză reală 59,94 câmpuri/s) sunt disponibile cu modul video NTSC. 25p, 50i şi 50p sunt disponibile cu modul video PAL. Viteza reală a cadrelor când selectaţi 24p este 23,976 câmpuri/s. * Cadenţa reală a senzorului este de aprox. 60 sau 50 câmpuri/s.


Format fişier film MOV


Compresie video Codificare video avansată H.264/MPEG-4


Format înregistrare audio PCM liniar


Dispozitiv înregistrare audio Microfon încorporat sau microfon stereo extern; sensibilitatea poate fi ajustată


Film – sensibilitate ISO ISO 200 – 6400; se poate seta şi la aprox. 0,3, 0,7, 1 sau 2 EV peste ISO 6400 (echivalent ISO 25.600)


Monitor Monitor TFT cu unghi variabil, de 7,5 cm (3 inci), aprox. 921.000 de puncte (VGA), cu unghi de vizualizare de 170 °, acoperire cadru aprox. 100% şi ajustare luminozitate


Redare Redare cadru complet sau miniatură (4, 9 sau 72 imagini sau calendar) cu mărire redare, redare filme, prezentare diapozitive imagini/filme, zone luminoase, afişare histogramă, rotire automată a imaginii şi comentariu imagine (până la 36 de caractere)


USB USB de mare viteză


Ieşire video NTSC, PAL


Ieşire HDMI Conector HDMI cu mini pini tip C


Terminal accesoriu Telecomandă fără fir: telecomandă fără fir WR-R10 (disponibilă separat); Cablu la distanţă: MC-DC2 (disponibil separat); Dispozitiv GPS: GP-1 (disponibil separat)


Intrare audio Mufă stereo mini-pin (diametru 3,5 mm)


Limbi compatibile Arabă, Chineză (simplificată şi tradiţională), Cehă, Daneză, Olandeză, Engleză, Finlandeză, Franceză, Germană, Greacă, Hindu, Maghiară, Indoneziană, Italiană, Japoneză, Coreeană, Norvegiană, Poloneză, Portugheză (Portugalia sau Brazilia), Română, Rusă, Spaniolă, Suedeză, Tailandeză, Turcă, Ucrainiană, Vietnameză


Acumulator Un acumulator reîncărcabil Li-ion EN-EL14


Adaptor CA Adaptor CA EH-5b; este nevoie de conectorul de alimentare EP-5A (disponibil separat)


Montură trepied 1/4 inci (ISO 1222)


 


Dimensiuni (lăţime x înălţime x adâncime) Aprox. 129,0 x 98,0 x 78,0 mm (5,1 x 3,9 x 3,1 inci)


Greutate Aprox. 555 g (1 lb. 3,6 oz) cu acumulator şi card de memorie, dar fără capac corp; aprox. 505 g (1 lb. 1,8 oz), doar corpul aparatului foto


 


Mediu de funcţionare – temperatură 0 °C – 40 °C (+32 °F – 104 °F)


Mediu de funcţionare – umiditate 85% sau mai puţin (fără condens)


 


Accesorii furnizate Acumulator reîncărcabil Li-ion EN-EL14 (cu capac terminal), încărcător acumulator MH-24, curea AN-DC3, cablu USB UC-E17, cablu audio-video EG-E16, capac ocular DK-5, capac cuplă accesorii BS-1, vizor din cauciuc DK-20, capac corp BF-1B, CD ViewNX 2, manualul utilizatorului

Specificatii Aparat foto DSLR Nikon D5200 body
Aparate foto D-SLR
 • Tip aparat foto : Kit (cu obiectiv)
 • Rezolutie senzor : 24 MPx
 • Tip senzor : DX
 • Format video : FullHD
 • ISO : 100-6400 (expandable to 25600)
 • Shutter Speed : 1/4000 - 30 sec
 • Blitz integrat : Da
 • Raza efectiva blitz : 17m (ISO 200) 12m(ISO 100)
 • Dimensiune ecran : 3 inch
 • Tip memorie : SD / SDHC / SDXC
 • Tip acumulator : Acumulator li-ion EN-EL14
Caracteristici fizice
 • Dimensiune : 129 x 98 x 78mm
 • Greutate : 555 g
 • Culoare : Negru
 • Garantie : 36 luni
Comentarii produs Aparat foto DSLR Nikon D5200 body

Nu exista comentarii pentru Aparat foto DSLR Nikon D5200 body

Pret:
2.999,00 Lei
Cost livrare:
Transport gratuit
 
Indisponibil Daca vrei sa fii anuntat prin e-mail cand produsul revine in stoc introduceti adresa ta de e-mail.
Comenzi telefonice:
0251 410 732 / 0721 418 888
Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. Magazinul nostru depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.
SC Angelosoft Computers S.R.L.
Laptopuri | Camere Foto | Tablete | Telefoane | Soft | Periferice

J16/1229/2002
Str. Av. Petre Cretu nr. 64, sector 1
Bucuresti, 012052, Romania
Contact rapid 0251 410 732 / 0721 418 888
 
Program Bucuresti: Luni -Vineri: 10:00 - 18:30 || Program Craiova: Luni - Vineri: 10:00 - 18:30
 
Suport online sau suna la 0251 410 732 / 0721 418 888
Trimite-ne feedback
Se incarca...
Viziteaza magazinul Digiland.ro pe ShopMania Foto Video